Har du betalingsproblemer

Har du betalingsproblemer

Når man ønsker et forbrukslån, så er det viktig at man vet at man kan betale lånet tilbake, eller at man har forsikring som hjelper mot eventuelle utfordringer man får underveis. Mange ting kan skje i livet. Noe kan man forutse, og noe skjer selv om man ikke ønsker det eller tror det er mulig. Likevel vil de fleste noen ganger i livet benytte seg av lån for å få kjøpt det de ønsker å kjøpe. Som oftest vet man at man kan håndterte betalingen slik at man ikke risikerer å misligholde betingelsene man har inngått med tilbyder.

Mye gjeld

En situasjon som kan gjøre at man ikke kan håndtere det lånet man inngår avtale om er at man har mye gjeld. I de fleste situasjoner så vil en tilbyder forsøke å bestemme hvor mye gjeld du har, men de er ikke alltid i stand til å bestemme nøyaktig hvor mye det innebærer. Du kan derfor ende opp med å ta opp mer forbruks lån enn du kan betjene. Dette kan ende opp med at du kan få betalingsproblemer.

Redusert inntekt

En situasjon som kan ende opp med at man får betalingsproblemer er at man ender opp med en lavere inntekt enn man hadde tiltenkt. I Norge finnes det systemer som skal forhindre at man blir sittende i en slik situasjon dersom man har beregnet en sikkerhetsmargin. Hvis man har tenkt på muligheten for at man kan bli sittende uten jobb når man tar opp forbrukslån, så kan man fortsette å betale som avtalt selv om man mister inntekten. Da vil man kunne betjene lånet med det beløpet man ender opp med å motta fra NAV. Hvis man ikke har tenkt gjennom muligheten for at man kan miste inntekten, så vil tilbyder forsøke å innhente pengene man skylder selv om man ikke lenger har den inntekten man en gang hadde.

http://smålånutensikkerhet.com

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene