Hva skal til for å få lån

Hva skal til for å få lån

Når du ønsker å ta opp et forbrukslån, så finnes det flere faktorer som bestemmer om du kan få et lån eller ikke. I hovedsak vil man få tildelt lån i forhold til om tilbyderne tror man kan håndtere lånet eller ikke. Hvis det ser ut for tilbyder som man er en høy risiko for tilbyder, så vil man ha mindre sjanse for å få lån. I motsatt tilfelle, så øker sjansen. Man kan påvirke situasjonen i retning av at man ønsker lån, men hovedmålet til tilbyderne er å bedømme om din økonomiske situasjon tilsier at et lån er riktig for deg.

God økonomisk situasjon

Når man søker om forbrukslån, så vil tilbyder bedømme om du er i en økonomisk situasjon som tilsier at du kan håndtere et lån. Hvis de mener at risikoen er lav, så er sjansen stor for at du vil bli tilbudt et forbrukslån slik du ønsker. I dag vil man ikke måtte forsvare hvorfor man ønsker et lån, men man kan i stedet få et lån til akkurat hva man ønsker. Ønsker man et lån for å kjøpe seg en ny motorsykkel, så kan det være ok. Men det er også ok om man ønsker å benytte lånet til å pusse opp leiligheten eller huset, eller hva som helst annet som passer for ditt behov.

Ingen betalingsanmerkninger

Når man ønsker å søke om et forbrukslån, så er det viktig å ikke ha betalingsanmerkninger. Hvis man har det, så bør man bli kvitt disse før man søker. Gjør man ikke det, så er sannsynligheten stor for at man ikke vil bli tildelt det lånet man ønsker. Hvis man har en betalingsanmerkning, så kan man velge å få denne slettet slik at man kan søke om det lånet man ønsker. Sannsynligheten er da stor for at man får lånet innvilget.

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene