Smålån kan være en rask og god løsning

Smålån kan være en rask og god løsning

Når man ønsker å kjøpe noe i dag i stedet for å vente, så kan smålån være en rask og god løsning. Dette gir muligheten til at man kan betale for et produkt eller en tjeneste over tid i stedet for å spare opp alt man trenger med en gang. Kanskje ønsker du noen penger til å pusse opp badet, kjøpe en sofagruppe for stua eller for å betale depositum på en ferie du har drømt om lenge men fortsatt ikke har spart opp nok til?

Smålån når du handler elektronikk

Smålån er oppstått i forbindelse med butikker eller kjeder som ønsker at du skal kjøpe produkter hos dem selv om du ikke kan betale dem i dag. Denne typen tjeneste har blitt så populær at disse butikkene eller kjedene har valgt å tilby finansiering til alle, i stedet for kun til egne kunder, som kan benyttes til hva man ønsker. Mange tilbydere av smålån har inngått avtaler med butikker eller kjeder slik at selgerne i butikkene tilbyr kundene sine avbetalingsløsninger med produktene som den aktuelle tilbyderen har. Dette er ofte en noe dyrere løsning enn ordinære forbrukslån, men det kan likevel være praktisk da man får tilbudet der og da og kan velge om man vil benytte seg av det. Om man ønsker, kan man benytte lånmeglere, som Axo Finans eller CompareKing, for å finne et lån som er så rimelig som mulig.

Smålån for reiser

I dag har de fleste tilbydere av forbrukslån produkter som kan tilbys til alle. I tillegg spør de ikke hva du skal benytte pengene til. Det betyr at du kan finansiere det du ønsker med smålån. For eksempel kan det være praktisk med smålån når man skal bestille en reise hvor man må bestille en stund i forkant og man i tillegg må betale depositum. Ikke alle har tilgang på et stort depositum flere måneder før man mottar feriepenger.

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene