Compareking

Compareking

Når du skal søke om lån uten sikkerhet kan du benytte deg av en lånmegler som hjelper deg med å finne frem til det beste tilbudet blant alle tilbudene som er tilgjengelige. Compareking er en tjeneste som tilbys av Liber Finance. Finanstilsynet gir lånmeglere begrensninger som gjør at de ikke kan ta betalt av deg men at de heller må ta betalt av sine samarbeidspartnere. En av grunnene til at det kan være en fordel å kontakte en lånmegler som Compareking, er at de fleste tilbydere av forbrukslån ønsker å foreta en individuell vurdering av din økonomiske situasjon for å bestemme hvilket tilbud de ønsker å gi deg. Hvis du søker direkte hos tilbyderne og ønsker å finne det beste tilbudet, så betyr det at du må fylle ut en søknad hos alle tilbyderne for å vite hva de ønsker å tilby. Du kan ikke bruke den laveste renten for å bestemme hvilken av tilbyderne som er billigst. I stedet må du sammenlikne tilbudene du får etter at du har fylt inn en søknad hos hver og en av dem. Det vil med andre ord ta en del tid før du finner frem til det beste tilbudet. I stedet kan du benytte deg av tjenestene til Compareking som kjenner tilbyderne og vet hvilke det er verdt å kontakte i forhold til din situasjon. De ber deg kun om å fylle ut en søknad, som de så sender til alle sine samarbeidspartnere. Når du benytter deg av tjenestene til en lånmegler, så vil dette være gratis for deg. De får betalt for å tilby leads til sine samarbeidspartnere, og de er derfor også upartiske i forhold til hvilket tilbud du ender opp med å velge.

Hva kan Compareking tilby deg

Compareking låner ikke selv ut penger, men hjelper deg å finne frem til den tilbyderen som gir deg det beste tilbudet. Når du søker om forbrukslån hos Compareking, så vil du kunne søke om opp til 500000kr med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Det er en fordel for deg og be om det beløpet du trenger og ikke et vesentlig høyere beløp i håp om at du da sikrer at du vil få det beløpet du ber om. Grunnen til det er at hvis du ber om et beløp som er høyere enn hva en større andel av tilbyderne tilbyr, så vil du kun få tilbud fra en liten del av samarbeidspartnerne til Compareking. Selv om Compareking ikke opplyser om egne betingelser for at du kan søke hos dem, så vil du måtte tilfredsstille de kravene som stilles av de enkelte tilbyderne for å få lån hos dem.

Hvordan er søknadsprosessen hos Compareking

Det er enkelt å søke om forbrukslån hos Compareking. Du fyller ut et søknadsskjema på nett, og dette sender de videre til sine samarbeidspartnere. Hvis deres samarbeidspartnere ønsker å tilby deg lån på grunnlag av søknaden, så vil du snart motta flere tilbud som du kan vurdere. Du bør vente til du har mottatt flere tilbud slik at du kan velge det tilbudet som gir deg best betingelser. Når du har bestemt deg for hvilket tilbud du ønsker å benytte, så bekrefter du dette tilbudet, sannsynligvis med BankID. Når de har mottatt bekreftelsen, samt eventuell dokumentasjon de ber om, så vil du få pengene tilgjengelige innen en til to dager.

Hvilke betingelser stiller Compareking 2019

Compareking opplyser ikke om egne betingelser tydelig på nettsiden sin. Selv om de ikke har betingelser for om du skal få låne penger via dem, så vil du måtte tilfredsstille de betingelsene som stilles av deres samarbeidspartnere for å få smålån hos dem. En av disse betingelsene er vanligvis at man har bodd i Norge et eller flere år, i tillegg til at man ikke har betalingsanmerkninger. Noen vil kreve at du tjener et minimum hvert år, i tillegg til at noen har en aldersgrense på 23 eller 25 år.

Compareking tilbyr ikke lån på dagen. Grunnen til dette er nye regler som er innført fra Finanstilsynet for å beskytte norske lånekunder.”

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene