Axo Finans

axofinans
Kontaktinformasjon

Axo Finans AS

E-post: kundeservice@axofinans.no

Adresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

Telefon: 22 86 74 00

Kundeservice: https://www.axofinans.no/om

Nettside: https://www.axofinans.no/

Åpningstider:
Mandag – Fredag 08.00 – 21.00,
Lørdag – Søndag 10.00 – 16.00

Lån fra 10.000 til 600.000 kroner

Axo Finans er en lånmegler som hjelper deg når du skal søke forbrukslån. De fleste tilbydere av forbrukslån oppgir i de aller fleste tilfeller laveste mulige rente og høyeste rente, men når de skal bestemme hvilken rente du får, så er dette basert på en individuell vurdering.

De fleste får en rente som er mellom den laveste og den høyeste mulige renten. 

På grunn av dette, så kan det være en tidkrevende prosess å søke om forbrukslån. Hvis du søker direkte hos tilbydere, så må du søke hos flere for å finne det beste tilbudet slik at du ikke betaler mer enn du må. I stedet for å fylle ut 10 forskjellige søknader for å finne et billig forbrukslån, så kan du benytte deg av en lånmegler som Axo Finans.

Da trenger du kun å fylle ut en søknad, så vil du motta tilbud fra inntil 13 tilbydere som Axo Finans har samarbeid med. De vil så kontakte deg med tilbud fra deres samarbeidspartnere som du kan velge mellom for å finne det beste tilbudet for deg.

Axo Finans sitt tilbud

Axo Finans kan tilby deg å søke på inntil 500000 kr i forbrukslån uten sikkerhet som kan benyttes til det du ønsker, eller til refinansiering av annen dyr gjeld. Du vil også kunne velge hva slags nedbetalingstid du ønsker på lånet. Dette vil sammen med renter og gebyrer bestemme hvor mye du vil betale hver måned. En lengre nedbetalingstid betyr mindre månedlige avdrag. Det er lurt å regne over hvor mye du kan håndtere i månedlige avdrag før du bestemmer deg for hvilken type lån du søker om. Det er bedre å søke om lenger tid enn du trenger, så kan du heller betale inn ekstra hvis du har mulighet og likevel bli ferdig tidligere.

Hvordan søke lån hos Axo Finans

online lån uten kredittsjekkSøknadsprosessen er ganske enkel når du benytter deg av en lånmegler som Axo Finans. I stedet for at du selv fyller ut søknader til alle de forskjellige tilbyderne for å finne ut vor du kan få et billig lån, så kan du fylle ut en søknad hos Axo Finans. Hos Axo Finans får du ikke svar umiddelbart, men de vil formidle informasjonen videre til sine 13 samarbeidspartnere, som igjen gir tilbud hvis de ønsker det. Axo Finans tilbyr ikke selv lån, men du får tilbudene fra de relevante tilbyderne og du kan selv vurdere hvilket tilbud du ønsker å benytte deg av. Dette vil ikke koste deg noe da Axo Finans henter inn sine betalinger for leads de formidler til tilbyderne de samarbeider med. De vil heller ikke forsøke å påvirke hvilket valg du tar når du har mottatt tilbudene.

Betingelser hos Axo Finans

Axo Finans setter betingelser for hvem som kan søke lån hos dem. For eksempel må du ha bodd i Norge i mer enn 3 år, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Hvis du har betalingsanmerkninger, så bør du bli kvitt dem før du søker om lån. Det er lite sannsynlig at du finner en tilbyder som er villig til å gi deg lån hvis du har betalingsanmerkninger som betyr at du ikke betaler regningene dine. Eventuelt utestående betalinger som er skyld i at du har anmerkninger bør betales ut, og du kan selv sjekke at anmerkningene slettes som de skal. I tillegg til dette, så krever de at du har minimum 200000kr i året i inntekt. Til sist må du være fylt 25 år for å søke. Disse betingelsene er strengere enn det de fleste tilbyderne har, men du vil måtte forholde deg til betingelsene som bestemmes av Axo Finans når du benytter dem.

Axo finans tilbyr ikke lån uten kredittsjekk. I dag er alle tilbyder påkrevd fra Finanstilsynet å utføre en kredittsjekk, som sjekker forbrukere sin kredittverdighet, for å beskytte norske forbrukere mot gjeldsproblemer.”

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene