Klikklån


Kontaktinformasjon

Klikklån – samarbeid med Thorn

E-post: info@klikklan.no

Adresse: Postboks 40 Bryn, 0611 Oslo

Telefon: 21 62 63 61

Kundeservice: https://www.klikklan.no/laaneinfo.aspx

Nettside: https://www.klikklan.no/

Åpningstider: 
Hverdager 09.00 – 17.00

Klikklån

Klikklån er et lånetilbud som tilbys i samarbeid med Thorn Norge Finans. De tilbyr såkalte smålån som beløper seg fra 10000kr til 40000kr med nedbetalingstid på inntil 72 mndr. 

Thorn har vært kjent for nordmenn i forbindelse utleie av forbrukerelektronikk og hvitevarer helt siden 1970-tallet, men har i dag rettet sin fokus mot finansiering av denne typen produkter i stedet for utleie. Thorn ble slått sammen med et dansk selskap, L’Easy, som har drevet med tilsvarende virksomhet, og sammen med dem har de etablert seg på markedet som en tilbyder av smålån. 

Thorn Norge Finans har forskjellige typer lånetilbud, men Klikklån som merkenavn tilbyr lånebeløp på inntil 40000kr. 

Når du søker om Klikklån, så vil du få svar umiddelbart, og så snart du bekrefter lånetilbudet med BankId, så vil det ikke ta lang tid før du har pengene på konto og kan benytte pengene til det du ønsker.

Tilbud fra Klikklån

Når du søker om smålån fra Klikklån, så vil du kunne velge mellom lånebeløp fra 10000kr til 40000kr. Nedbetalingstiden du kan få vil være på inntil 72 måneder, eller 6 år. Klikklån annonserer ikke konkrete regler for eventuell utsettelse av innbetalinger når man trenger det, men de fleste tilbudene fra Thorn Finans Norge gir deg mulighet til å utsette betalinger. Hvis du ønsker å benytte deg av dette, så må man sende en søknad i hvert enkelt tilfelle for denne låntypen.

Søknadsprosessen hos Klikklån

Det er enkelt å søke lån hos Klikklån. Du trenger kun å bestemme deg for hvor mye du ønsker å låne, i tillegg til hvor lang nedbetalingstid du ønsker, så fyller du ut søknadsskjema på nett. Etter du har fylt inn informasjonen din på nett, så vil du få svar på søknaden umiddelbart og du får tilsendt et tilbud per mail. Her vil du kunne finne tilbudt rentebeløp og andre betingelser som du kan lese gjennom før du velger å signere lånebrevet. Renten vil være 9,9% eller høyere, som er det tilbudet man kan få i forbindelse med Klikklån. Det er ikke uvanlig at renter på smålån er høyere enn det du vil oppleve med et ordinært forbrukslån, men om denne kostnaden passer for deg er en vurdering du må gjøre før du signerer. Du kan velge om du ønsker å signere elektronisk eller om du vil benytte deg av muligheten til å få tilsendt kontrakten i posten. Hvis du ønsker kontrakten tilsendt, vil prosessen ta lengre tid. Den raskeste måten er å signere elektronisk med BankId. Da vil du raskt få pengene utbetalt på konto etter at avtalen er bekreftet.

Klikklån stiller betingelser til sine søkere

I tillegg til at du har begrensninger for hvor høyt lånebeløp du kan søke på hos Klikklån, samt at du har en maksgrense på nedbetalingstiden, så vil du også måtte forholde deg til noen andre betingelser. De opplagte betingelsene er at man må kunne vise til en fast inntekt for å søke om lån hos Klikklån. Man må også ha vært registrert i Folkeregisteret i minimum 2 år slik at de vet at de kan benytte seg av norske innkrevingsregler i tilfelle lånet ikke blir tilbakebetalt. Man kan i tillegg ikke ha betalingsanmerkninger. Dette er et vanlig krav hos de aller fleste låntilbydere. Hvis man har utestående betalingsanmerkninger, så vil låntilbyderne anta at det betyr du er en dårlig betaler, og da vil de ikke ønske å inngå et kundeforhold. Det er forholdsvis enkelt å bli kvitt anmerkninger i dag, så man bør derfor gjøre det før man søker. Det siste kravet de stiller er at du er fylt 20 år. Også dette er for at du skal være juridisk ansvarlig for lånet og for å redusere sannsynligheten for at du misligholder lånet. Klikklån tilbyr ikke lån på dagen uten kredittsjekk.

Andre selskaper: Axo Finans, Thorn

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene