Thorn

thron
Kontaktinformasjon

THORN Norge AS

E-post: infono@thorn.no

Adresse: Postboks 40 Bryn 0611 Oslo

Telefon: 07575

Kundeservice: http://www.thorn.no/kontakt.aspx

Nettside: http://www.thorn.no/

Åpningstider: 
Hverdager 08.00 – 18.00, Lørdag 11.00 – 16.00

Smålån fra Thorn

Thorn tilbyr flere typer smålån, og hvert av deres produkter er beregnet for forskjellige mål. I tillegg til at de tilbyr produkter som er ti

lpasset forskjellige kunders behov, så tilbys også noen av disse produktene under andre merkenavn. Thorn tilbød tidlige

re utleie av forbrukerelektronikk, og ble etter hvert kjøpt opp av L’easy som drev tilsvarende tjenester i Danmark. 

Kunder som benyttet Thorn for leie av forbrukerelektronikk kunne alltid kjøpe ut produktene de leide.

 Etter hvert innså man at det var like praktisk å finansiere kjøp av forbrukerelektronikk for kunden i stedet for å leie dem produktene, og på denne måten endret de fokus fra utleie til finansiering ved hjelp av smålån.

Privatlån Pluss

online lån uten kredittsjekkPrivatlån Pluss er et produkt som tilbyr inntil 100000kr i forbrukslån som du kan benytte til hva du ønsker. Fordelen med dette lånet er at du selv velger hvilket tempo du ønsker å tilbakebetale lånet i. Med denne typen fleksibelt lån kan du tilpasse tilbakebetalingen til hva som passer best for deg.

Pauselån

Et annet produkt som tilbys som smålån fra Thorn er Pauselån. Dette lånet gir deg mulighet til å velge tidspunkter for når du vil sette tilbakebetalingen på pause. På denne måten kan du utvide tilbakebetalingstiden for å tilpasse lånet til økonomien.

Lånebevis

Hos Thorn kan du også skaffe deg et lånebevis om du ønsker å ta opp et smålån senere. Dette kan du så benytte for å dokumentere finansiering for prosjekter eller kjøp inntil du ønsker å benytte deg av lånet du har fått innvilget.

ProduktFinans

ProduktFinans er smålån fra Thorn.no som viderefører deres opprinnelige mål som var å hjelpe deres kunder med innkjøp av forbrukerelektronikk eller andre produkter. I tillegg til at du kan låne til disse produktene, så vil Thorn også ordne hjemlevering av produktene om du ønsker det.

Du kan finne mer info om smålån på hovedsiden – https://smålånutensikkerhet.com.

Andre selskaper: Axo Finans, Thorn

Sammenlign smålån

Trykk på "Søk nå "

Fyll i søknaden

Få pengene